VLOG #1 Oplæsning af min kommende roman

Det er en lang proces, at skrive en hel roman. Jeg nyder det fra start til slut. Nyder de tidlige morgener, hvor jeg kan sidde uforstyrret med min kaffe og bare skrive løs. Efter to måneders skrivning er jeg godt og vel halvvejs med min kommende roman. Betalæserne har fået de første 11 kapitler til gennemlæsning, og jeg har fået en super fin feedback. Dvs. at historien fænger fra første kapitel, og den holder interessen fangen undervejs. Sproget er letlæseligt og læserne kan identificere sig med personerne. Så vidt så godt! Når jeg har skrevet et par kapitler, så læser jeg dem højt, for på denne måde, så fanger jeg eventuelle uhensigtsmæssige sætningskonstruktioner, som måske godt kan læses “inde i hovedet”, men som bliver mærkelige, når de læses højt. Her fanger jeg også, hvis der f.eks. mangler et ord.

Planen er at jeg skriver romanen færdig, har betalæserne med undervejs til at korrigere og kommentere, for så at lægge det hele fra mig en måneds tid eller to. Herefter læser jeg hele molevitten igennem én gang til. Jeg er ikke typen, der går tilbage og skriver min fortælling om og om igen, det ved jeg at mange andre forfattere gør, men sådan er vi så forskellige. Jeg er som regel tilfreds med det, jeg har fået nedfældet første gang, så det er kun små korrektioner, jeg foretager til allersidst. Jeg satser på at romanen udkommer lige inden jul eller også bliver det lige i begyndelsen af 2017 – det må tiden vise.

Jeg har læst et par udvalgte kapitler op, og har du tid og lyst, så tryk på play og læn dig tilbage og lyt med HVIS DU HAR PLANER OM AT LÆSE “NOURAS STEMME”, SÅ VIL JEG ANBEFALE DIG IKKE SE VIDEOEN, DA SLUTNINGEN BLIVER AFSLØRET!

Rigtig god fornøjelse

C. Friis-Holst

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar