Vil du skrive en bog?

Det er lidt vildt – og det er meget spændende! Jeg skal skrive en biografi! Jeg blevet kontaktet af en, der har læst “Nouras stemme”, og hun har spurgt mig, om jeg kunne tænke mig at skrive en biografi for hende. Jeg betænkte mig ikke et sekund, men sagde straks ja! Det er en kæmpe udfordring, og noget helt andet, end det jeg er vant til

Quote_22. november 2014 (2016_04_14 12_57_03 UTC)

Jeg glæder mig til at prøve, hvordan det er. Jeg er som person meget struktureret og er god til organisere osv., og det vil jeg i allerhøjeste grad få brug for i sådan en proces, som det er at skrive en biografi. Over sommeren vil hun samle en masse dokumentation sammen til mig, så jeg har alle fakta … og så vil det selvfølgelig kræve en masse samtaler, så alt bliver beskrevet bedst muligt . Det bliver hende der fortæller, og mig der fører pennen, kan man sige.

20140629_082314

Det er selvfølgelig meget anderledes at skrive en biografi end en spændingsroman, så jeg vil forberede mig bedst muligt, så i sommerferien, vil jeg ud over at skrive på min kommende roman, også “støvsuge” internettet for gode råd, tips og ideer Min egen roman kommer i første række, og jeg kan næsten ikke vente fra gang til gang at jeg skal skrive på den – det er næsten det allerbedste udgangspunkt at have – at det er lysten der i dén grad driver værket. Jeg ved også, at når jeg går i gang med biografien, så vil den få rigtig meget fokus, for jeg gør aldrig noget halvt

Spændende projekter der er gang i, må jeg sige!

Rigtig god weekend!

C. Friis-Holst

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
81
Bookmark permalink.

Skriv et svar