Sværere end jeg troede

I den første halvdel af “I ly af mørket” har jeg stort set skiftet mellem at skrive fra gerningsmandens synspunkt og så ofrets. Det fungerede på en måde okay til at begynde med, men det blev bare mere og mere vanskeligt at skifte mellem to så forskellige karakterer, og det var meget sværere end jeg troede. Gerningsmanden er bestemt ikke min kop te, hvis man kan sige det sådan, og han har heller ikke min helt store sympati. Dog er der jo sket nogle ting, der forklarer,  hvorfor han er, som han er, uden at det på nogen måde undskylder hans opførsel😠

Sværere end jeg troede

Jeg ændrede taktik

For bedre at kunne overskue skiftet mellem mine to hovedpersoner, så delte jeg, cirka halvvejs gennem romanen, manuskriptet i to – ét dokument til Rikard, og ét til Marie. Alt afhængig af min “sindsstemning” så skriver jeg enten i det ene eller andet dokument, og det fungerer langt bedre. Når jeg på et tidspunkt er nået til vejs ende, så skal de to dokumenter flettes sammen igen. Jeg fandt ud af, at denne metode virkede langt bedre, og jeg kunne meget lettere færdiggøre de forskellige scener, uden at skulle tænke på ret meget andet end at skrive løs☺Sværere end jeg troede

Skriveferie

Om knapt to uger går jeg på sommerferie, og foruden andre “projekter” – af den hyggelige slags vel at mærke – så skal jeg skrive minimum en times tid hver dag. Jeg trænger til, at manuskriptet kommer lidt ud over stepperne, så at sige. De sidste to måneder har jeg godt nok fået skrevet, men det har været sporadisk. Mine tidlige morgener i ferien skal bruges på at drikke morgenkaffe foran computeren, fordybe mig i historien uden at skulle tænke på, at jeg om lidt skal noget andet. Det er trods alt også i de tidlige morgentimer, at jeg er mest produktiv og kreativ, hvad skriveriet angår😉 Jeg satser og håber på, at jeg når så meget som 20.000 ord på de to ugers ferie, og så er jeg godt på vej til at skulle runde historien af. Min tanke er stadig, at jeg prøver at sende manuskriptet til et forlag her i efteråret😊

Rigtig god sommer!

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar