Skriveblokering

Skriveblokering

Alle forfattere oplever vist mere end én gang, at sidde foran computeren og ikke ane, hvordan man skal komme videre i sin historie. Jeg har et enkelt råd fra Leif Davidsen, og det er aldrig at slutte med et punktum. Er man færdig med dagens skrivesession, så stop midt i en sætning. Når du så vender tilbage, så er det meget lettere at komme videre – måske går historien i en anden retning, men det betyder ikke noget – jeg gør selv brug af det, og det virker 🙂

Du kan også anvende nogle af de online plotgeneratorer, der ligger til gratis brug. F.eks. plot-generator.org.uk den kan hjælpe dig på vej, eller ihvertfald give lidt inspiration. På Pinterest kan du finde rigtig meget hjælp til plots osv.

Hvis det virkelig driller, og du bare ikke kan komme i gang med et bestemt afsnit af bogen, så spring det over, begynd evt. midt i kapitlet eller bogen i stedet for, og arbejd dig så tilbage til begyndelsen.

En anden ting der er vigtigt, er at du skriver jævnligt, og med det mener jeg næsten hver eneste dag. Sæt dig for at skrive f.eks. 2000 ord om dagen. Det er lettere at vedligeholde et godt flow, når man skriver jævnligt.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.