Research til min kommende roman

Research til min kommende romanDen første uge af min sommerferie har jeg fået skrevet en del – dog ikke helt så meget som jeg havde håbet på, men en del som sagt Jeg har været nogle dage i København, og der tog jeg på en lille research-tur i Kødbyen, hvor et af kapitlerne kommer til at udspille sig. Jeg opdagede ganske hurtigt, at jeg havde begået en fejl i manuskriptet, da jeg første går rundt derinde. Jeg troede, at der var en udgang i hjørnet ud mod krydset Ingerslevgade/Skelbækgade. Det er der så ikke, som det fremgår af billedet ovenfor, og det var godt lige at få rettet den detalje.

Research til min kommende roman

I dette kapitel foregår noget af handlingen inde på baren “Jolene”, og herefter udspiller den sig i det omkringliggende område.

Research til min kommende roman

Gæster på discoteker og restauranter går rundt i Kødbyen og leder efter en person, og Caroline og veninden Helle finder et vigtigt spor bag en container inde i denne “gyde”.

Research til min kommende roman

Det var ret sjovt at gå rundt derinde og se de steder, som jeg har beskrevet, og jeg kan også sagtens forestille mig, at det kan være en uhyggelig oplevelse at vandre rundt i de små “gyder” blandt de gamle bygninger, når det er midt om natten.

Nu er der lige et par dage tilbage, før hverdagen begynder igen, og de skal helt sikkert bruges på at få skrevet en masse. Kapitel 12 er færdigt, så det er bare at sætte sig ved tastaturet og klø på. Heldigvis er lysten der til det – mit forfatterskab er udelukkende lystbetonet, og har jeg en dag eller to, hvor motivationen bare er ikke-tilstede, så er det sådan, det er. Langt de fleste dage kan jeg slet ikke lade være med at skrive eller arbejde på bogen, og det er jo sådan det skal være.

Hilsen Connie_2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Bookmark permalink.

Skriv et svar