Om

Velkommen til bloggen om forfatterskab og bøger

Her på bloggen vil du finde lidt af hvert i forbindelse med forfatterskab og bøger – altså noget omkring:

  • Det at skrive og udgive bøger – gode tips og tricks til dig der skriver selv
  • Forfatterinterviews med både kendte og mindre kendte/debuterende forfattere
  • Litteraturliste over bøger jeg har læst og mine anmeldelser af dem
  • Mine bøger og mit forfatterskab. Du kan følge med i tilblivelsen af den kommende roman o.m.a.

 

Bag bloggen

Mit navn er Connie Friis-Holst (f. 1967), og jeg er forfatter i min fritid. Dvs. at jeg har et fuldtidsarbejde der betaler mine udgifter, og som gør det muligt for mig, at bruge meget af min fritid på bl.a. at skrive spændingsromaner.

Om

Jeg debuterede med ”Karla med K” i efteråret 2015, og straks herefter gik jeg i gang med ”Nouras stemme” som udkom den 29. april, 2016. Efterfølgeren til ”Nouras stemme” er skrevet færdig i november 2016 og udkommer i marts 2017.

Min måde at arbejde på

Jeg har mange historier at fortælle, nu hvor jeg endelig har taget modet til mig at offentliggøre dem. Inspirationen finder jeg i samfundet omkring mig, personer jeg møder på min vej, oplevelser udenfor hjemmets fire vægge, noget jeg har set i TV eller noget helt femte. Når jeg først går i gang med at skrive, så føles det bare som det allermest naturlige, og noget jeg bliver nødt til at gøre. Drivkraften for mig er kun én ting, og det er lysten til at skrive. Jeg føler det aldrig som en form for pligt. Når man er midt i skriveprocessen, så skal man helst skrive lidt hver dag, for at bevare flowet.

Jeg har ikke noget fancy kontor, hvor jeg kan sidde og skrive - mine bøger bliver til i min dagligstue - gerne med en god kop kaffe indenfor rækkevidde

Jeg har ikke et fancy kontor, hvor jeg kan sidde og skrive – mine bøger bliver til i min dagligstue – gerne med en god kop kaffe indenfor rækkevidde

Jeg skriver ikke hver eneste dag, men tæt på. Når jeg ikke skriver, så bearbejder jeg min roman i tankerne, der kommer nye indfaldsvinkler til, idéer til den bog jeg er i gang med osv. Men jeg kan sagtens have 2-3 dage, hvor jeg ikke ville kunne få et eneste ord ned på papiret, og kan jeg til gengæld have dage, hvor jeg næsten ikke kan stoppe med at skrive. Men altid kun af lyst!

Andre forfattere

Jeg synes, at det er rigtig interessant at bringe forfatterinterviews på bloggen. Det er spændende og inspirerende at høre om, hvordan andre arbejder med deres tekster, hvad der inspirerer dem, hvordan de kom i gang med at skrive og den slags ting. Jeg er så privilegeret, at jeg får interviews med nogle af vores allerstørste forfattere, og det er jeg yderst taknemmelig for. Lige så interessant, det er at interviewe vores stjerneforfattere, er det også for mig at bringe interviews med helt sprit nye forfattere herhjemme. Det er meget spændende at høre om, hvad der har fået folk i gang med at skrive, hvordan de griber det an, hvordan de udgiver deres værker m.m. Hvis du ikke allerede har læst nogle af dem, så klik her:

Elsebeth Egholm

Martin Holmslykke

Jussi Adler-Olsen

Børge Thomsen

Inger Wolf

Der kommer jævnligt nye interviews til, så følg med herinde eller skriv dig op til at modtage mit nyhedsbrev

2016-22-5--11-35-21

Der er ikke noget så skønt som om sommeren, når man finder en rolig plet og kan fordybe sig i en god bog

Hilsen Connie_2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer