Om

Bag bloggen

Mit navn er Connie Friis-Holst (f. 1967), og jeg er forfatter i min fritid. Dvs. jeg har et fuldtidsarbejde, der betaler mine udgifter, og som gør det muligt for mig, at bruge meget af min fritid på bl.a. at skrive og udgive bøger. Jeg har altid haft stor lyst til at skrive, men det har udelukkende været til skrivebordsskuffen, lige indtil den sommerdag i 2015, hvor jeg besluttede mig for “nu gør jeg det”, og så kastede jeg mig ud i  min første bogudgivelse. Det var meget grænseoverskridende, men i dag er jeg rigtig glad for, jeg turde tage springet og gøre noget ved drømmen.

Jeg debuterede med ”Karla med K” i efteråret 2015, og straks herefter gik jeg i gang med ”Nouras stemme” som udkom den 29. april, 2016. Den uafhængige efterfølger til ”Nouras stemme”, “Forfald” udkom i januar 2017. Seneste skud på stammen er “Forført af en svindler” der er udkommet 1. januar 2018.

 

Min måde at arbejde på

Jeg har mange historier at fortælle, nu hvor jeg endelig har taget modet til mig at offentliggøre dem. Inspirationen finder jeg i samfundet omkring mig, personer jeg møder på min vej, oplevelser udenfor hjemmets fire vægge, noget jeg bliver inspireret af fra TV eller noget helt femte. Når jeg først går i gang med at skrive, så føles det bare, som det allermest naturlige, og noget jeg bliver nødt til at gøre. Drivkraften for mig er kun én ting, og det er lysten til at skrive en historie. Når jeg er midt i skriveprocessen, skal jeg helst skrive lidt hver dag, for at bevare flowet.

Jeg skriver ikke hver eneste dag, men tæt på. Når jeg ikke skriver, så bearbejder jeg min roman i tankerne, foretager en masse research, der kommer nye indfaldsvinkler og idéer til osv. Jeg kan sagtens have dage, hvor jeg ikke ville kunne få et eneste ord ned på papiret, og så kan jeg til gengæld have dage, hvor jeg næsten ikke kan stoppe med at skrive. Men altid kun af lyst!

Andre forfattere

Jeg synes, det er rigtig interessant at bringe forfatterinterviews på bloggen. Det er spændende og inspirerende at høre om, hvordan andre arbejder med deres tekster, hvad der inspirerer dem, hvordan de kom i gang med at skrive og den slags ting. Jeg er så priviligeret, at jeg får interviews med nogle af vores allerstørste forfattere, og det er jeg yderst taknemmelig for. Lige så interessant, det er at interviewe vores stjerneforfattere, er det også for mig at bringe interviews med helt nye upcoming danske forfattere. Det er meget spændende at høre om, hvad der har fået folk i gang med at skrive, hvordan de griber det an, hvordan de udgiver deres værker m.m. Hvis du ikke allerede har læst nogle af dem, så klik her:

Elsebeth Egholm

Martin Holmslykke

Jussi Adler-Olsen

Børge Thomsen

Inger Wolf

Susanne Lykke

Arne Dahl

Stig Thorsboe

 

Du vil altså finde lidt af hvert i forbindelse med forfatterskab og bøger her på bloggen:

  • Det at skrive og udgive bøger – gode tips og tricks til dig der skriver selv
  • Forfatterinterviews med både kendte og mindre kendte/debuterende forfattere
  • Litteraturliste over bøger jeg har læst og mine anmeldelser af dem
  • Mine bøger og mit forfatterskab. Du kan følge med i tilblivelsen af den kommende roman o.m.a.
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.