Bloggen er i luften

ny blog om bøger

Nu er den nye blog om bøger, og om at skrive dem, i luften, og jeg må sige, at der er blevet taget rigtig godt imod den. Der var overraskende mange besøgende i går, hvor den blev lanceret, hvilket jeg er rigtig glad for.

Det første jeg vil kaste mig over, det er at forklare lidt omkring udgivelse af bøger. Hvad gør man helt praktisk, når man er ved at være færdig med sit manuskript? Forklare lidt om fordele og ulemper ved at selvudgive, assisteret selvudgivelse eller udgive via et forlag. Og så er der en masse fremmedord og fagudtryk, som de fleste heller ikke er bekendte med, men som det er rart at vide, når man skal udgive sit værk

Der er rigtig mange spændende ting at tage fat på, når man står med en helt ny blog om bøger 🙂 Jeg har flere ting på tegnebrættet, for bloggen skal helst ikke blive “endnu-en-i-rækken” … bl.a. kunne jeg godt tænke mig nogle interviews med andre forfattere – kendte som ukendte – og det ville være rigtig dejligt, hvis det kunne blive sådan et “Månedens forfatter”-interview, og også meget gerne interviews med andre indenfor faget. Det er noget, jeg arbejder på.

Og til dig der læser med Du opfordres til at stille spørgsmål til indholdet her på bloggen,  og du opfordres især til at komme med idéer til indhold herinde. Hvis læserne deltager aktivt på bloggen, så bliver den meget mere interessant for os alle, så hold dig endelig ikke tilbage … gode råd, tips og idéer kan man altid bruge

C. Friis-Holst

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar