Nouras stemme er udkommet som lydbog

Lydbog - Nouras stemme

Nouras stemme er udkommet som lydbog

Det har godt nok været en meget lærerig proces – både det at skulle læse højt, men også redigeringarbejdet og klargøring af MP3 filerne. Det er umiddelbart ikke så let at læse op, som man skulle tro. Man skal læse langsomt og udtale alle ordene helt uden at snuppe endelserne af. Det er lettere sagt end gjort. Jeg vil sige, at dette her med at speake en bog, det er noget man skal øve sig på. Nu er emnet i bogen ikke let og muntert, så jeg vil sige, at min næste roman – hvor jeg også er blevet lidt mere erfaren – vil blive en helt anden oplevelse at indlæse. Learning by doing  Med tanke på at det er min allerførste indtaling af lydbog, så er jeg tilfreds med resultatet. Jeg fandt to sider med relevante tips vedrørende indtaling af lydbøger

Indtaling – hvorfor ikke gøre det selv?

6 trin til at optage gode lydfiler hjemme

Indlæsning af kommende roman

I “Forfald” optræder der flere karakterer, og det vil sige, at jeg kan variere min stemmeføring og gøre indlæsningen mindre monoton, som jeg godt selv kan føle, at den indimellem er i “Nouras stemme”. Modsat “Nouras stemme” hvor der kun er to fortællende personer, og fordi temaet er så alvorligt, som det er, så er “Forfald” en lidt mere munter bog, trods det at den også behandler et alvorligt emne.

Udgivelse på Saxo Publish

Jeg har valgt at udgive min lydbog på Saxo Publish, fordi det for det første er gratis, og for det andet så er Saxo nok en af landets største online-boghandler. Jeg udgav første udgave af min første roman på Saxo sidste år, men det var utilfredsstillende pga. den ringe kundeservice. Der var mere end enorm lang svartid på mails, og det havde jeg svært ved at håndtere som førstegangsudgiver. Jeg må sige, at de har virkelig oppet sig, hvad service angår, og har nu en chat funktion på deres udgiverplatform. I forbindelse med upload af mine zippede MP3 filer var der store problemer, fordi jeg fik fejlmeddelelse, hver gang jeg forsøgte mig. En medarbejder blev kontaktet via chatten, og jeg skal love for, at servicen var i top. Jeg sad foran min computer hjemme, og så fik han adgang til den, mens vi fandt ud af, hvad fejlen bestod i. Jeg havde gjort det hele rigtigt, bortset fra at kapitlerne ikke måtte hedde “Kapitel 1”, “Kapitel 2” osv. De skulle alle omdøbes til “del 001”, “del002” osv. Så virkede det! Dette var aldrig noget jeg selv havde fundet ud af, og det skal lige siges, at det også tog ham en halv times tid at nå til den konklusion efter at have forsøgt sig med nogle andre ting. Det skal åbenbart være en smule bøvlet at få udgivet, men det lærer man jo også noget af, så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Inden jeg trykkede på “Publish”-knappen, så ville jeg lige lytte hele molevitten igennem én gang til … og det resulterede i, at jeg faktisk droppede alt, hvad jeg havde speaket og startede forfra! Jeg var ikke tilfreds. Det blev simpelthen for monotont, når jeg læste “helt korrekt” op … så jeg ændrede taktik og har speaket hele bogen om igen, og denne gang, kan selv jeg holde ud at høre den

Lydbogen kan købes her og den koster kun 69,00 kr. 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Pingback: Bogtrailer -

Skriv et svar