Om Nouras Stemme

Jeg har haft betalæsere gennem hele skriveprocessen, og jeg fik meget positive tilkendegivelser fra dem. Meget bedre end jeg overhovedet havde forventet. Onsdag den 20. april fik jeg mit eget lille oplag hjem frisk fra tryk, og det var med meget stor glæde og spænding, at jeg åbnede pakken med min nye bog. Udvalgte personer fik et eksemplar, og helt overraskende har flere af dem “kastet” sig over bogen og læst den, nærmest i ét træk. Det glæder mig utroligt meget, for jeg er

Jeg har bedt om at få tilbagemeldinger og konstruktiv kritik fra læserne, og de er begyndt at tikke ind i mailboksen (og siden her vil løbende blive opdateret) Jeg er så ufattelig glad og tilfreds, og glæder mig bare endnu mere over at skrive på efterfølgeren.

Hold op hvor er den god og spændende – og skræmmende. Den kunne sagtens være sandfærdig. Den var for spændende til at lægge væk for længe. – Sonja P.

En fantastisk spændende bog. Rigtig godt skrevet – fanger en fra første kapitel. Glæder mig til den næste bog. – Ulla M.

Synes historien er rigtig godt skrevet og spændende lige til det allersidste punktum. Skulle hilse mange gange fra min mor. Hun har nu læst historien om Noura og synes, at den er meget meget spændende. Hun slugte den råt, og selv vasketøjet måtte vente. – Mette S.

 Hej Connie 😊 Endnu en gang tak for bogen, den blev læst med solskin på altanen igår Rigtig god, var svær at lægge fra sig og super spændende emne – Marlene B.

Har nu været vågen i mange timer  Hvad bruger man så tiden til? Jeg fik læst en god spændende bog, som jeg gerne anbefaler. Nouras stemme, skrevet af C. Friis-Holst. Tak til forfatteren for en god oplevelse. Den er læseværdig – Lis K.

 

“Nouras stemme” – en helt fantastisk bog. Den “stikker dybt” og giver stof til eftertanke, meget svær at lægge fra sig. Fiktion (?) ja – men er bange for at der er kvinder, der lever under omtalte forhold Kan kun give “Nouras stemme” mine bedste anbefalinger. – Marianne Z.

“Nouras stemme” er en fantastisk, let læselig og overskuelig bog. Personerne er få og er til at holde ”styr” på. I bogen er der brugt 2 skrifttyper, hvor alt hvad Noura fortæller er skrevet i kursiv. Rigtig fint og giver en fin adskillelse mellem hovedpersonen og andre aktører. En bog som giver stof til eftertanke, og sætter hele følelsesregistret i gang. En bog du ikke kan slippe. Du skal ikke læse mange sider, før du følger dig ”fanget”. Jeg kan blot anbefale at læse bogen, som er en spændingsroman om forældede traditioner og kvindesyn, æresrelateret vold, om at leve i, og forholde sig til, to kulturer i ét land, når man lige pludselig er blevet for dansk. – Anne K.

Hold da helt fest – du er go’. Jeg tænkte faktisk, inden jeg startede på bogen, det er sikkert en fin “amatør” roman, men der blev jeg da sandelig overrasket – og positivt. Virkelig spændende, utrolig velskrevet, virkelig – tænkte “hende” må du da have kendt personligt. Virkelig, virkelig velskrevet Connie – glæder mig meget til at læse din nye bog. – Annette J.

Super spændende bog, med meget tidssvarende emne…. Desværre sluttede den alt alt for hurtigt, kunne sagtens lige nappe et par kapitler eller 10 mere 🙂  Skal klart læse mere fra din hånd. – Pernille G.

Netop læst bogen færdig. Gribende beskrivelse og detaljeret. Jeg havde det som hovedpersonen, jeg måtte læse videre. Nøjagtig som Caroline ventede på næste opkald. En tankevækkende fortælling 😯😊  – Jane H.

Så har jeg fået læst Nouras stemme. Det var den første i min ferie bog bunke jeg kastede mig over. 😄 Rigtig god historie og meget fin beskrivelse af personerne. Meget apropos alt det der foregår lige nu i vores samfund med flygtninge osv. Den fine historie blev jeg hurtig draget af og siderne vendte sig selv😊 Søde hovedpersoner selv om det er en barsk historie. Jeg fik lyst til at læse mere og tænker der kommer en to’er med den slutning du har lavet😉 Jeg kan rigtig godt lide din skrive facon og måde at sætte ordene på. Lige mig. Ikke for rodet og svært at holde rede i.  Glæder mig til mere fra din side. Har ikke læst Karla med K endnu. 😀 Fedt du har kastet dig ud i forfatterskabet Connie. Bliv endelig ved 👏🏻👍🏻  – Charlotte N.

Jeg har læst din bog her i ferien – slugte den lige på stedet. Den er rigtig rigtig god, har det hele – jeg græd undervejs Bliv endelig ved med at skrive. Du har en ny fan på din liste  – Dorte B.

 

Kære Connie! Jeg har lånt ovennævnte bog hos min gode nabo. Det er en god og medrivende bog om et meget aktuelt emne. Jeg blev grebet af historien og fik hurtigt læst den. Den er velskrevet og letlæselig, og jeg fik fornemmelsen at du selv havde oplevet tingene (men hørte fra naboen at dette ikke var tilfældet).  Tak for historien.   – Fie D.

Har du fået lyst til at købe bogen? Klik på billedet

Nouras stemme

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.