Om Karla med K

Uanset om man taler film eller bøger, og uanset hvad en forfatter eller en filminstruktør siger, så vil man jo gerne have nogle gode anmeldelser, og selvfølgelig betyder det noget, hvad læserne siger om ens værk.

Jeg ville sådan set bare gerne have noget feedback af en art … altså konstruktiv kritik, for får man ikke det, så kan man heller ikke forbedre sig. Karla med K er min allerførste roman, og der er selvfølgelig nogle ting, som kunne være bedre, gjort anderledes osv., men al begyndelse er svær. Det vigtigste for mig var – udover at have taget springet og rent faktisk udgivet noget, jeg havde skrevet – var om historien kunne “fange” nogen.  Det kunne den åbenbart, og så er jeg faktisk rigtig glad.

 

Selve designet på en ebog læser, i hvert fald Kindle, kunne godt være bedre, men den var ikke ulæselig, små ting.Historien synes jeg var god og spændende,  den holdt mig fanget og interesseret i mere viden om ham Martin. Der var nogle få begynder fejl, det vil sikkert ikke ske igen i den næste bog. Jeg vil rose bogen, for ærlig talt synes jeg, den var god, sød historie, skræmmende historie, en historie som jeg godt kan lide at læse. Kærlighed, spænding og forargelse er alle ting som jeg finder værdig at læse. Så jeg glæder mig til næste udgivelse. Afslutningen savnede jeg at høre, hvad der skete med Karla og Victor.Louise A.

“Karla med K” fortjener at blive læst af rigtig mange; den er super godt skrevet og man kan nemt leve sig ind i historien – som er både spændende og “hverdagsagtig” på den gode måde. Kort sagt; en super historie – som jeg godt kunne tænke mig en efterfølger til, så vi får historien om, hvordan Karla’s liv udvikler sig. Som forfatter er du (også) helt din egen – glæder mig til at læse flere bøger fra / af dig, Connie. Håber virkelig andre vil læse “Karla med K”  – Siff R.

Jeg har nu også “slugt” Karla med K, og må sige at den fængede fra første side. En dejlig personbeskrivelse. Den ene side tog den anden, den måtte bare læses færdig i et hug. Så til lykke med din debutbog, Connie. – Birgit R.

 

Jeg “slugte” bogen og var færdig med at læse den allerede næste aften. Du skriver rigtig godt – lidt a la Blædel – du må godt se at få udgivet den næste. – Ulla M.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.