Om Forført af en svindler

“Forført af en svindler” udkom den 1. januar 2018, og der er blevet taget rigtig godt imod den, hvilket jeg er super glad for  🙂 Her finder du læsernes egne oplevelser af romanen!

 

Blev færdig med “Forført af en svindler” i lørdags og har store roser til dig🌹👍🏼 “Forført af en svindler” er historien om, hvor let man kan blive snørret, bedraget, såret og skuffet, hvis man ikke passer på sig selv og følger de advarsler som Connie og medierne heldigvis har fået øjnene op for og har stor fokus på nu!
Man kan som læser nemt leve sig ind i Connies fortælling, der så fint bliver “bygget op”, så man nemt kan følge, hvordan man kan blive “spundet ind i det net af løgne” disse svindlere mestre, når alt man ønsker er, at møde “den eneste ene” og opleve kærlighed, omsorg og respekt❣ TAK til dig, Connie – fordi du tør OG gør – din(e) bøger fortjener at komme ud og blive læst af så mange som muligt 💜   –  Siff R.

 

Uha nu har jeg læst din bog. 🤩Det gjorde jeg ret hurtigt. Den læser virkelig sig selv 😊 Den har spøgt i mine tanker, siden jeg læste sidste side mandag, og fordi jeg samtidig lige har set “En fremmed flytter ind”. Det er en spændende bog og en meget spændende problematik, som man ikke kan slippe. Er så glad for der ikke skete dig en masse ulykkeligt. Fortsæt endelig dit skriveri. Jeg er fan 😍    – Charlotte N.

 

Meget flot anmeldelse af Mads-Peder Winther Søby på empey.dk 

 

Forført af en svindler – C. Friis-Holst

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.