Om “Forfald”

Det glæder mig langt ind i hjertet at få tilbagemeldinger fra mine læsere. At de lige tager sig tid et par minutter og fortæller mig, hvad de synes om den pågældende bog. Her er et udpluk af læsernes oplevelser omkring

Bogudgivelse

 

Den er super god. Umiddelbart mere sprogligt flydende denne gang. Man bliver hurtig grebet af handlingen som er spændende og velskrevet, samt de forskellige personers liv er detaljeret beskrevet. Man fornemmer at du er meget grundig med at have styr på områder osv ned i mindste detalje. Ved ikke om det er godt eller skidt for dig. Men jeg følte ofte jeg var i Louise Rick verden. (Sara Blædel) og det er ikke negativt ment fra mig. 😄  Håber ikke serien slutter her. For jeg er klar til at læse mere om Caroline og Sofies liv           – Charlotte N.

Sååå kom FORFALD – efterfølgeren til NOURAS STEMME – kan kun sige, at jeg (også) “slugte” FORFALD og begejstringen er ikke blevet mindre – tværtimod!!! Beskrivelserne af personerne, omgivelserne, oplevelserne og stederne er så livagtigt og godt “skruet sammen”, at historien holder fra start til slut – hvor spænding og hverdag supplere hinanden til en helhed!!! … Historien om Caroline (og Thomas) stopper forhåbentlig ikke her?!?! Connie du har drømmene og fantasien OG tør bruge dem i dit forfatterskab – glæder mig til, at læse mere!!! Har sagt det før og gør det igen – er stolt af dig, Connie 💜         – Siff R.

Meget levende beskrevet så man ser det for sig. Har læst meget Hanne Vibeke Holst, men er vild med din måde at skrive på. Venter med længel på den næste, og håber at du bliver en stor forfatter.    – Bente F.

Hej Connie! Jeg har læst din bog – blev færdig for længe siden Den var rigtig god, men du må meget gerne få mig til at spekulere lidt mere… dvs. overrask mig, ikke kun i slutningen, men også i løbet af bogen. Jeg tænkte flere gange, at det var ærgerligt, at jeg ikke havde læst den første bog, fordi du henviser i handlingen. Jeg synes, du er en god fortæller … så bliv endelig ved.      – Lissi W.

 

Uha, så blev jeg færdig med at læse “Forfald” og det måtte gøres næsten i et hug 😉 Så spændende og godt skrevet, Connie, og når man så også lige skal bruge tid på at google, hvor man er henne i beskrivelserne af steder i f.eks. København og Gøteborg, bliver det til en ekstra spændende rejse med bogens hovedpersoner. Jeg glæder mig til at læse “Forført…..” , men bliver nødt til at vente til jeg kan rive et par dage ud af kalenderen…. jeg er sindssyg dårlig til at lægge en bog fra mig, ihvertfald når der er spænding på.    – Birgit

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2

Lukket for kommentarer.