Mine udgivelser

 

 

Bogtitel : Karla med K (2015)

Forfatter: C. Friis-Holst

Karla er i begyndelsen af 40’erne. Hun er arbejdsløs. Hun er trist og grå. Tilværelsen er imod hende. Selv vejret er imod hende, synes hun. Men en dag ringer overboen Victor på døren. Han har ved en fejl fået et brev, der er adresseret til Karla. Dette brev ændrer tilværelsen fra den ene dag til den anden. Karla får sig en sød veninde i overboen Charlotte, en god ven i Victor og hun får sig et job. Selværdet begynder så småt at blomstre op. Så møder hun den flotte og charmerende Martin. Men ikke alt er som det ser ud til at være, og snart bliver drømmen til et mareridt.

En nutidig roman om kærlighed, venskab, (u)ærlighed og ikke mindst om at turde stole på sig selv og sin egen intuition.

Læserne siger

Anmeldelse på empey.dk

Udgiver/forlag: BoD – Books on Demand

Antal sider:  208

Indbinding: Paperback og e-bog

ISBN 978-87-7170-419-8 (paperback)

Salgssteder hos bl.a.:

BoD – Books on Demand

saxo.com

Arnold Busck (link til e-bog – man kan også bestille paperback’en hos dem)

 

Bogtitel: Nouras stemme (2016)

Forfatter; C. Friis-Holst

Caroline, der er født og opvokset lidt uden for Aalborg, bor i indre København og arbejder til daglig som freelancejournalist. Hun er single, arbejder meget, går ud med veninderne – har et travlt liv som hun trives med og er rigtig glad for. En dag får hun helt tilfældigt et opkald fra en fremmed kvinde. Eller ér det tilfældigt? Er det en joke eller blodig alvor? Opkaldene fortsætter. Som tiden går, bliver Caroline mere og mere involveret, nerverne sidder efterhånden udenpå tøjet, og hun føler, at det et kapløb med tiden for at kunne hjælpe. Og hvor går grænsen for, hvornår man bør gribe ind?

En nutidig spændingsroman om social kontrol, forældede traditioner og forkvaklet kvindesyn, æresrelateret vold, om at leve i, og forholde sig til to kulturer i ét land.

Læserne siger   

Læs de første to kapitler her

Udgiver/forlag: BoD – Books on Demand

Antal sider: 212

Indbinding: Paperback og E-bog

ISBN 978-87 7114-539-7

Salgssteder bl.a. hos

BoD – Books on Demand

saxo.com

Arnold Busck (link til e-bog – man kan også bestille paperback’en hos dem)

 

Bogtitel: Forfald (2017)

Forfatter: C. Friis-Holst

Freelancejournalisten Caroline Hennessy venter på at skulle i retten og vidne mod Nouras drabsmænd. Ventetiden bruger hun bl.a. på at lede efter Nouras barndomsveninde Sofie. Det viser sig at være mere vanskeligt end som så, for Sofie er tilsyneladende forsvundet fra jordens overflade. Derfor bliver Caroline glad, da Thomas Lauritsen, betjent ved Københavns Politi, tilbyder at hjælpe hende med lede efter Sofie i sin fritid. Denne eftersøgning bringer dem vidt omkring, og Thomas må gang på gang konstatere, at Caroline er egenrådig og ofte går sine helt egne veje. Carolines veninder, Tina og Helle, kommer på uanmeldt besøg fra Aalborg, og det viser sig at blive en skæbnesvanger beslutning, da de vælger at tilbringe den første aften i det københavnske natteliv. Endnu en gang træder Thomas til, og det går mere og mere op for Caroline, at han er alt andet en den regelrette og halvkedelige betjent, som hun først antager ham for at være. En serievoldtægtsforbryder er på spil, og han trækker spor i retning af både Tina og Sofie. Men hvor er Sofie? Vil det lykkes Caroline at finde hende, eller kommer hun endnu en gang for sent?

Læserne siger   

Udgiver/forlag: BoD – Books on Demand

Antal sider: 268

Indbinding: Paperback og e-bog

ISBN 978-87 7188-919-2 (paperback)

Salgssteder bl.a. hos

BoD – Books on Demand

saxo.com

Arnold Busck (link til e-bog – du kan også bestille paperback’en)

 

Bogtitel: Forført af en svindler (2018)

Forfatter: C. Friis-Holst

Ville du kunne falde i kløerne på en svindler? Aldrig nogensinde er svaret for de flestes vedkommende. Du vil formodentlig være af den overbevisning, at du kan spotte en svindler på lang afstand. Ikke desto mindre, så sker det hver eneste dag, at tusindvis af mennesker over hele verden, såvel i erhvervs- som i kærlighedslivet, bliver ofre for svindel. Det har intet at gøre med manglende intelligens eller lavt selvværd – det kan ske for os alle, fordi vi som udgangspunkt stoler på vores medmennesker.

Louise er 42 år og har oprettet en datingprofil. Efter et par dage får hun kontakt med den amerikanske Danny, der er i Danmark i forbindelse med en udbudsrunde af kontrakt på et brobyggeri i Nepal. De to begynder en korrespondance som udvikler sig intenst over de næste fire uger. Louise er flere gange i tvivl om, hvorvidt Danny virkelig er den, han udgiver sig for at være, men han forsikrer hende gang på gang om, at hun kan stole hundrede procent på ham og at tillid er essentiel i alle former for relationer mellem mennesker. Hvis man lyver, vil det altid blive opdaget. Louise vælger derfor at stole på ham, lige indtil hendes værste anelser bliver til virkelighed.

Udgiver/forlag: BoD – Books on Demand

Antal sider: 382

Indbinding: Hardcover og e-bog

ISBN 978-87 4300-058-7 (hardcover)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.