Sara Blædel – Kvinden de meldte savnet

Jeg har kun et par år på bagen indenfor krimi genren. Jeg tror faktisk, at min allerførste krimi var en Camilla Läckberg-bog.  Jeg fik smag for det, og nu er jeg mega kæmpe fan af flere krimiforfattere. Én af dem er Sara Blædel, som udover at være en super dygtig forfatterinde også er et yderst sympatisk og sødt menneske (følger hende på FB, og hun er totalt nede på jorden). Sara Blædel har skrevet 9 bøger om karakteren Louise Rick. Den nyeste – og måske den sidste!?!

20150111_091555

Kvinden de meldte savnet” har jeg netop gjort færdig i lydbogs versionen. Den behandler et emne som optager rigtig mange af os, og som nok også deler danskerne i to lejre, nemlig “for” og “imod”. Emnet er aktiv dødshjælp og mon ikke de fleste af os har en holdning til det?

Romanen er rigtig godt skrevet, plottet er som altid virkelig gennemtænkt, og man har ingen anelse om, hvem der er morderen førend til sidst i bogen, det er noget jeg sætter rigtig stor pris på 🙂  Sara har udtalt, at det er den sidste bog i serien – men også med et lille forbehold for, at der måske en gang kommer en mere. Bogen er skrevet, så muligheden for en/flere bøger er tilstede – der er ikke noget definitivt over slutningen.

Jeg har givet bogen 6 point

Boganmeldelse_6 stjerner

Alt i alt en anbefalelsesværdig bog – dog vil jeg anbefale dig, at læse serien fra start af, hvis du skal have chancen for at finde rundt i de forskellige karakter. Her er bøgerne listet op i kronologisk orden:

Grønt støv, (roman), 2004

Kald mig prinsesse, (roman), 2005

Kun ét liv, (roman), 2007

Aldrig mere fri, (roman), 2008

Hævnens Gudinde, (roman), 2009

Dødsenglen, (roman), 2010

De Glemte Piger, (roman), 2011

Dødesporet, (roman), 2013

Kvinden de meldte savnet, (roman), 2014

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.