Paula Hawkins – Kvinden i toget

Kvinden i toget

Gyldendal skriver bl.a.

Original, intelligent og uforudsigelig

Raffineret psykologisk thriller fuld af hemmeligheder. Her er ingen, hvad de giver sig ud for. Og ingen, slet ingen, er til at stole på. Heller ikke bogens egen hovedperson

Engang for ikke så længe siden var Rachel lykkeligt gift med Tom og boede i et dejligt hus i en forstad til London.

Så gik alting galt.

Nu bor Rachel alene på et værelse, hun har lejet hos en veninde, hun drikker for meget og har mistet sit job. Men Rachel forsøger at holde facaden. Derfor tager hun hver morgen alligevel toget ind til London, som om hun skulle på arbejde. Og hver morgen holder toget stille foran et bestemt hus.

Rachel kan godt lide at betragte det smukke unge par, som bor i huset. Hun fantaserer om, hvad de hedder, og forestiller sig, at deres liv er helt perfekt.

En dag ser hun noget fra togvinduet, som chokerer hende dybt – og kort tid efter bliver kvinden fra huset efterlyst. Rachel kontakter politiet og begynder at blande sig i efterforskningen. Men Rachel er ikke noget pålideligt vidne. Faktisk kan hun ikke engang stole på sig selv.

Da jeg først var kommet i gang med denne thriller, så kunne jeg ikke “lægge” den fra mig. Flot gået af en debutroman. Jeg giver den 6 bøger!

Kvinden i toget

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.