Elsebeth Egholm – Dødvægt

Elsebeth Egholm - Dødvægt

Dette er den 9. bog i Elsebeths serie om Dicte Svendsen. Handlingen udspiller sig denne gang på Gozo ved Malta, hvor Dicte er sammen med Bo og hans hold af fotografelever. På færgen fra Malta til Gozo, oplever de bestyrtede passagerer, at en båd fra Libyen med flygtninge kæntrer. Alle om bord er sorte på nær én pige. Hun er hvid!

Handlingen er hæsblæsende, for Bo og en af pigerne fra fotoholdet, Natasha, forsvinder og Dicte går straks i gang med at lede efter dem. Hun bliver tiltrukket af den gozianske politimand Jack Spiteri, og tiltrækningen er gengældt. Det sætter hende i et voldsomt dilemma, for samtidig leder hun efter sin forsvundne kæreste. Dictes egen private eftersøgning sætter hende på sporet af en betændt sag om trafficking. Russiske piger sendes til Gozo for at ernære sig som prostituerede under en meget usympatisk alfons.

Det er en rigtig spændende krimi, der indeholder alt det en god bog skal indeholde, for at holde læserens interesse fangen fra start til slut. Elsebeths kærlighed til Gozo fornægter sig heller ikke, og læserne får en fin indsigt i samfundet på den lille ø.

Jeg er meget begejstret for denne roman, som jeg forøvrigt lyttede til på Mofibo. Dødvægt har fået topkarakter

Boganmeldelse_6 stjerner

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.