Camilla Läckberg – Løvetæmmeren

Jeg har læstCamilla Läckberg alle Camilla Läckbergs bøger om Erica Falck og alle de andre i Fjällbacka, og jeg har set frem til, at den 9. bog i rækken skulle udkomme – nemlig “Løvetæmmeren”.

Lige fra første side blev jeg fanget ind i bogens historie. Det var også et dejligt gensyn med de forskellige karakterer i Läckbergs krimiunivers: Patrick Hedström, Bertil Melberg, Gösta, Martin, Paula og Annika på politistationen i Tanums Hede … Erica og hendes søster Anna, svigermoderen Kristina osv.

Selve historien udspiller sig i januars vinterkulde, hvor en 16 årig pige er forsvundet på 4. måned. Man finder hende påkørt, men med skader som påkørslen ikke er skyld i. Samtidig med at politiet efterforsker sagen, er Erica i gang med at skrive en bog om en gammel familietragedie i Fjällbacka, og denne sag er måske flettet ind i sagen om den forsvundne pige.

Virkelig en god bog, som man har svært ved at lægge fra sig 🙂  … Du bør ikke snyde dig selv for denne oplevelse, men for at have styr på persongalleriet og tidligere hændelser, så vil jeg anbefale dig at læse serien fra begyndelsen af.

1. Isprinsessen (2005)
2. Prædikanten (2006)
3. Stenhuggeren (2007)
4. Ulykkesfuglen (2008)
5. Tyskerungen (2009)
6. Havfruen (2010)
7. Fyrmesteren (2011)
8. Englemagersken (2012)
9. Løvetæmmeren (2014/2015)

Jeg giver bogen 6 point

Boganmeldelse_6 stjerner

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lukket for kommentarer.