Lotte Kaa Andersen – Hambros Allé 7-9-13

Hambros Alle 7-9-13

Freelance tekstforfatter og journalist Lotte Kaa Andersens debutroman, som har fået rigtig fine anmeldelser og er på Litteratursiden.dk  nomineret til “Læsernes bogpris 2016”

Ikke alt er lutter idyl bag de hvide stakitter og de sortglaserede tegl. De tre ejendomme 7, 9 og 13 bebos af den stereotype opfattelse af den smarte ejendomsmægler Kaare og hans kone Karoline, direktøren Christian (der har arvet fabrik og penge) og hans kone Line. Og sluttelig den unge familie – Cille og Ask – der er flyttet ind på den dyreste adresse i kongeriet uden hverken at passe ind i miljøet eller have økonomien til at bo der. Læseren følger familiernes op- og nedture, finanskrisen og ægteskabelige kriser. Bogen fortælles af de seks personer, men også af Kaares russiske elskerinde Svetlana og Lines unges elsker.

 

Det er muligt at mange er “På røven i Nakskov”, men det kan man også sagtens være andre steder i landet – f.eks. i Hellerup! Helt klart en anbefalelsesværdig bog, som jeg følte mig meget underholdt af. Den har jeg givet …

Boganmeldelse_6 stjerner

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Lukket for kommentarer.