“Karla med K” – anden udgave er netop udgivet hos BoD

Karla med K

Der er mange ting man lærer, når man selv skal stå for manuskript, bogomslag, bagsidetekst, markedsføring m.m. Gid man kunne springe første gang over, så man startede ud med den viden, man tilegner sig undervejs. Set i bagklogskabens ulidelige skarpe lys, så var der en del ting, jeg ville have gjort anderledes i forhold til min debutroman. Ting som jeg har taget til efterretning og bruger i forbindelse med den næste roman “Nouras stemme”.

Betalæsere

Det var helt klart en fejl at gå så stille med dørene, som jeg gjorde, i den sidste fase inden udgivelse – ja måske før da! Jeg skulle helt klart have allieret mig med nogle betalæsere, så sprogbøffer og manglende ord/sætninger kunne være undgået. Dét har jeg virkelig lært noget af – og ikke på den fede måde, vil jeg sige. Det er bare en erkendelse man må æde, rette op på og så videre i teksten. Den nye roman læses af seks personer, som hver især kommer med konstruktiv feedback. Der har ikke været de helt store “bøffer” – gudskelov – men det er guld værd at have andre øjne på teksten. Jeg har netop fået tilbudt professionel korrekturlæsning helt uden beregning, hvilket vil spare mig for omkring 20 kilo. Jeg blev simpelthen så glad, at jeg slet ikke kunne få armene ned.  Jeg ved jo selv, hvor irriterende det er at læse en tekst fyldt med fejl.

Skift af forlag

Jeg er også lidt ked af, at jeg ikke til at begynde med, havde undersøgt markedet omkring PoD forlag godt nok. Det ville have sparet mig for en masse ærgrelser også. Nu har jeg skrevet kontrakt med BoD – Books on Demand for et år til at begynde med, og jeg kan mærke, at det er det rigtige sted at udgive mine bøger. “Karla med K” har fået en gennemgribende gennemlæsning, og der er foretaget rettelser, så jeg også selv er tilfreds med anden udgave af bogen Omslaget har også fået en justering i form af ny bagsidetekst, foto og selvfølgelig nyt ISBN. Ligesom hos Saxo vil bogen blive tilgængelig både som paperback og som e-bog (udgivet i korrekt epub format) i stedet for, som tidligere, pdf.

C. Friis-Holst

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar