Jeg fik en idé

Nu hvor jeg først har fået taget hul på mit forfatterskab, så “vælter” idéerne indJeg fik en idé i lørdags til en roman, som jeg simpelthen er nødt til at forfølge. Jeg gik straks i gang med at notere stikord, for ikke at glemme de væsentligste ting, og det vil jeg så fortsætte med, indtil jeg kan se, at der er “godt med kød” på. Fra tid til anden opstår der idéer, men som regel afviser jeg dem prompte og gør ikke mere ved dem. Men så sker det altså nogle gange, at mavefornemmelsen er der med det samme, og idéen tager form i løbet at nogle timer. Jeg kan ikke slippe den, og så er det jeg beslutter mig for, at den simpelthen skrives.

Genre skift

Denne bog, som jeg vil skrive på et tidspunkt, den bliver i den mere muntre og humoristiske ende af skalaen, selvom den også har et budskab. Der bliver en masse forarbejde, som vil tage pænt lang tid, for jeg skal skabe et helt 80’er præget univers omkring en popgruppe og især forsangeren. Det skal ligge meget tæt op ad virkeNy idéligheden, men stadig være ren fiktion. Coveret til bogen var der også straks, så det har jeg lavet første udkast af … vi må se, om det holder hele vejen. Du har måske fået en idé om, hvad bogen kommer til at handle om? Ja ja, nu må tiden vise, om du har gættet rigtigt Jeg glæder mig helt vildt til at skrive denne roman, og føler næsten at jeg er lidt utro overfor “I ly af mørket”

Én ting ad gangen

Jeg har rigeligt at skrive på lige nu, så det er ikke fordi jeg på nogen  måde keder mig Det er heller ikke alle idéer jeg får, som jeg går videre med … langt fra!  Jeg glæder mig over at “I ly af mørket”, som jeg skriver på lige nu, skrider godt frem. I weekenden har jeg fået skrevet rigtig meget, og det giver en rigtig stor glæde og selvtilfredsstillelse Jeg har så meget lyst til at skrive, og jeg har jo også planlagt, at der kommer en tredje – og måske sidste? – bog om Caroline Hennessy. Den skulle gerne være færdig op til jul 2018, så jo, der er rigeligt at tage fat på, og jeg kan næsten ikke vente Dog skal jeg huske, at nyde nuet … nyde det jeg er i gang med, og det gør jeg såmænd også … jeg stor-nyder det

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar