Jeg er vild med det

Idéerne kommer nærmest væltende oveni hinanden, og det har ført til, at jeg har lavet omslaget til den nye roman efter fyraften. Jeg forsøgte mig med to designs, men de var bare ikke rigtige, hvis du forstår! Jeg kunne mærke indeni, at det ikke var dét, jeg havde tænkt mig. Jeg forsøgte med et tredje … legede lidt med farverne og vupti! Så var den der – og jeg var ikke i tvivl Da bogen er en efterfølger til “Nouras stemme” – en uafhængig en godt nok – så tænkte jeg, og er også blevet opfordret til det, af en af mine betalæsere, at omslaget godt måtte ligne lidt i retning af det foregående. Og det er det så kommet til. Og med hensyn til titlen, så kom den bare dumpende ned fra himlen Jeg har tænkt lidt over, hvad romanen skulle hedde, men har ikke stresset over det, da der var god tid, nu kan jeg sætte flueben ved den også. Her er så titel og omslag:

Forfald

I søndags skrev jeg hele kapitel 14, og det blev, synes jeg selv – rigtig godt. Det synes, jeg selvfølgelig også at alle de andre kapitler er, men nogle kapitler skriver næsten sig selv og kræver et minimum af redigering bagefter. Nu står jeg så overfor kapitel 15, som jeg ved hvad skal indeholde – jeg er bare i tvivl om nogle politi- og efterforskningsmæssige ting, så endnu en gang er “A” blevet kontaktet, så jeg kan få et professionelt syn på sagen, og han har helt sikkert forslag til, hvad man gør, hvis det jeg har i tankerne ikke er sandsynligt

Jeg synes ofte, at jeg læser i diverse forfattergrupper, at folk nærmest må tvinge sig selv til at skrive, fordi motivation og inspiration mangler. Sådan foregår det ikke hos mig, skal jeg hilse og sige. Her skrives der udelukkende af lyst, og fordi jeg ikke kan lade være. Hvis det på nogen måde giver mening for andre end mig selv, så er jeg helt vild med at skrive på min bog. Jo længere jeg kommer ind historien og personerne, jo mere fantastisk synes jeg det er, at sætte mig tilrette og så bare skrive løs.  Er der tidspunkter, hvor jeg er træt eller uoplagt, jamen så lader jeg være med at skrive. Det skal være lystbetonet for mit vedkommende, og det håber jeg så også, at det færdige produkt afspejler

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Bookmark permalink.

Skriv et svar