Interview med manuskriptforfatter Stig Thorsboe

Stig ThorsboeAt være forfatter er ikke ensbetydende med, at man skriver og udgiver romaner, noveller eller poesi. At være manuskriptforfatter er en anden gren af forfatterskabet men ikke mindre spændende. Jeg har været så heldig, at Stig Thorsboe har sagt ja til at lade sig interviewe her til bloggen omkring det at være manuskriptforfatter, om arbejdsprocessen, om at have en medforfatter og meget andet.

Hvem er det nu lige ham Stig Thorsboe er?

Jo, det er ham der står bag tv-serier som f.eks. “Taxa, “Krøniken” og nyeste skud på stammen “Badehotellet” som er blevet til i samarbejde med TV2. Stig har tidligere arbejdet sammen med sin bror Peter Thorsboe, og var også episodeforfatter på “Rejseholdet”, der modtog prisen som “Årets Drama” ved TV-PRISEN adskillige gange, samt en Emmy Awards for bedste internationale dramaserie. Efter “Rejseholdet” skabte Stig “Krøniken”  sammen med sin hustru Hanna Lundblad. De er et fast forfatterpar og har sidenhen skrevet bl.a. “Lykke” og “Badehotellet”.

At være manuskriptforfatter er en anderledes måde at være forfatter på, i forhold til os der skriver romaner. Alt det forklarer Stig Thorsboe meget mere om i interviewet, som du kan læse lige her

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar