Hvordan er det gået dem?

Hvordan er det gået dem?

Jeg har i de første måneder af 2016 interviewet tre modige debutanter, som på hver deres vis, har kastet sig ud i forfatterskabet med krum hals. Men hvordan er det gået dem siden da?  Det spørgsmål stillede jeg mig selv, for det er ikke bare lige at skrive og udgive en bog. Det kræver mod, udholdenhed, viljestyrke og en god portion stædighed. Når bogen så er udkommet, så venter der mere arbejde, for nu skal den markedsføres! “Hvis man udgiver på et anerkendt forlag, så klarer de vel markedsføringen”  tænker du nok, men sådan hænger verden desværre ikke sammen. Det er kun, hvis du er noget ved musikken, at forlagene yder den service. Ellers er det på med arbejdshandskerne og tage fat selv. Det er hårdt og til tider rigtig meget op ad bakke. Nogle er heldige … eller skal vi sige dygtige, til at sælge deres roman, og formår at få offentlighedens bevågenhed i form af avisomtale fra de store landsdækkende aviser samt lektørudtalelse. Men ikke alle – langtfra alle.

Børge, Jette og Martin er meget fine eksempler på, hvor forskelligt det kan falde ud, når man langt om længe har fået udgivet sit værk, og det kan du læse mere om her 

Jeg vil sige tak til alle tre for jeres medvirken til interviews samt ønske jer held og lykke med jeres fremtidige forfatterskab!

Hilsen Connie_2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar