Forlaget har modtaget mit manuskript

Der er sommerfugle i maven … rigtig mange endda I dag har forlaget modtaget mit manuskript og omslag til “Nouras stemme” … meget meget tidligt i morges sendte jeg pressemeddelelse ud til 21 forskellige medier. Der er allerede en journalist fra Berlingske Tidende, der har vist interesse, så jeg er super glad og spændt

PressemeddelelseNu kan jeg kun vente, til jeg står med første eksemplar i hånden … jeg glæder mig som et lille barn juleaften … og denne bogudgivelse slår, for mit vedkommende, den første med flere længder, det kan jeg allerede mærke! “Nouras stemme” er gennemarbejdet sprogligt og grammatisk, og jeg ved, at denne bog kan jeg godt være stolt af 

God weekend derude!

C. Friis-Holst

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Wauw Connie. Hvor er det altså vildt at følge med her fra sidelinjen, er så spændt på dine vegne og dejligt at du får så positive respons.

  – Glæder mig til at hører mere og nærmer om det hele.

  Ha’ en dejlig søndag.

  Knus Louise

  • Tak Louise 🙂 Ja det er ikke mindre vildt for mit vedkommende *haha* … det bliver en stor dag, når bogen udkommer 🙂
   Rigtig dejlig søndag til jer også
   Knus

Skriv et svar