Forfatter Susanne Lykke

Forfatter Susanne Lykke

Første september blev jeg kontaktet af Susanne Lykke, som spurgte, om jeg kunne være interesseret i at interviewe hende til bloggen, da hun var lige ved at barsle med sin første roman. Og selvfølgelig havde jeg dét Romanen “Mærket” udkom den 29. september på forlaget Legimus, og den handler om Pia, som vikles ind i et forhold til en psykopat. “Mærket” er en spændingsroman – fiktion inspireret af virkelige hændelser.

Forlaget skriver:

Hvordan kan man blive forelsket i en psykopat? Hvordan slår man op med en psykopat? Hvordan kommer man videre efter en psykopat? Kan man finde sig selv igen?
Pia der er skleroseramt og mor til to, vikles ind i et dramatisk og voldeligt forhold. For at overleve må hun flygte sammen med sine to børn og deres elskede hund. Fordrevet fra sit eget hjem, begynder kampen om at adskille sig fra psykopaten samtidig med at skulle generobre sit eget hus. En både psykisk og fysisk udfordring i den ulige kamp, kvinden mod psykopaten. Tiden med vold og trusler i stor kontrast til omgivelsernes sorgløse dagligdag og tilværelse.
MÆRKET er en stærk personlig historie, der handler om at komme igennem og ud på den anden side. Pia fortæller livsbekræftende og ærligt om, hvad der sker i psyken, når man møder en vaskeægte psykopat.

Du kan læse mit interview med Susanne Lykke lige her  – rigtig god fornøjelse!

Hilsen Connie_2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Skriv et svar