Det tegner rigtig godt

I dag lørdag har været en dag dedikeret til at skrive på min kommende roman. Nogle gange er det rart at have indgået den aftale med sig selv, at man har en hel fuld dag til at skrive i 🙂 Jeg gør det indimellem, for når jeg først er kommet godt i gang, så er det ofte svært at stoppe efter et par sider. I dag har jeg skrevet hele 12 sider, hvilket er langt mere end jeg havde forventet. Jeg har ikke skrevet i fulde 12 timer eller noget i den stil – måske samlet set i 5 timer. Udover selve skrivningen så har jeg også brugt tid på at researche. Det gør jeg lidt undervejs i processen. Slår op på nettet når der er noget, jeg er i tvivl om osv.

Mine fire betalæsere er godt i gang – de tre af dem fik de første 6 kapitler i begyndelsen af ugen – og jeg har fået ovenud positive tilkendegivelser retur som …

jeg har slugt de første 6 kapitler råt, har tudet, smilet og ønsket at der var mere at læse

suverænt godt – lige så godt som Sara Blædel . Glæder mig til mere

Er bare nødt til allerede nu at sige, hvor er du bare god!  Glæder mig til de næste kapitler.

 

Jeg har nu læst dine kapitler og det er en spændende bog du har i tankerne…flot Connie

 

I dag jeg hyggede mig med spændende læsning, ja jeg kunne slet ikke lægge det fra mig,  man vil jo bare ha’ mere og mere, når man læser, og hold da op hvor er den rørende, og den trækker tårer og smil på læben og så er man til tider helt i oprør, da det går lige i hjertet … Den kan du godt være stolt af! Jeg glæder mig til at læse den færdig.

 

Jeg er selv vildt glad for at skrive min bog, og skrivelysten bliver ihvertfald ikke mindre af, at folk er så positive omkring den. Jeg kan næsten ikke vente på at den bliver udgivet  Selve coveret er helt færdigt, og jeg synes, at det er blevet rigtig flot. Bogens titel er også helt på plads nu. Sidste kapitel – bogens afslutning – er også skrevet, så nu mangler jeg “kun” 12 kapitler indimellem   Jeg er også allerede nu begyndt at tænke i markedsføring, når bogen er udkommet. Det har resulteret i en lang liste af “instanser” der skal have pressemeddelelse, plakater der skal trykkes, forfatterportræt til forlag, bogbloggere der skal kontaktes osv. osv. Der er nok at se til, når man er selvudgiver, men jeg elsker den del af det også Elsker at jeg selv har en finger med i hele processen. Først var tanken at udgive omkring september måned, men fordi det går forrygende med selve skrivningen af bogen, så bliver det allerede i slutningen af april!

C. Friis-Holst

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Det er ikke blot dig, Connie, som næsten ikke kan vente på næste udgivelse! Med de FLOTTE ord du får med på vejen i din kommende roman, er gensyns glæden med dig som forfatterinde, stor og ser frem til foråret 🙂

    – Louise

Skriv et svar