I dag er der præcis en måned til …

… at ”Nouras stemme” udkommer. Jeg glæder mig helt utroligt meget … kan godt mærke, at jeg begynder at få lidt sommerfugle i maven … ikke af nervøsitet, men af spænding og glæde. De sidste par uger har været nogle mærkelige uger! Det at være helt færdig og bare gå og vente. Mærkeligt ikke at skulle skrive hver dag. Men oppe i hovedet snurrer ideerne rundt til efterfølgeren. Jeg er så småt i gang med at planlægge. Jeg har intet hastværk … jeg skal forberede mig grundigt … give mig god tid og nyde skriveprocessen ligesom sidste gang. Men det er altså lige om lidt, at min bog udkommer, og jeg tør godt indrømme, at jeg er stolt af denne bog, og jeg håber, at der bliver taget lige så godt i mod den, som mine betalæsere har gjort

Nouras stemme

Husk at sætte  i kalenderen den 29. april 2016

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Uhh spændende… Kommer den også du på bibliotekerne?

    Kan godt forstår du er spændt..

    Knus <3

    • Hvis den får en lektørudtalelse … en god en vel at mærke …så kan det være, at nogle biblioteker tager den ind Det er rigtig svært at få, men jeg håber. Der går 3-4 måneder efter udgivelse før man kan forvente at høre, om man har fået en

Skriv et svar