Backup?

Backup

Det der ikke måtte ske, skete i går … dokumentet der indeholder mit manuskript til “I ly af mørket”var, ifølge Word, beskadiget og kunne ikke åbnes. Om jeg fik sved på panden? Dét tror jeg nok lige, at jeg gjorde Normalt tager jeg backup af min fil cirka hveranden gang, jeg skriver … denne gang var der bare kommet 3-4 kapitler til, og det er for dumt simpelthen. Der skal tages backup hver gang jeg er færdig med at skrive og lukker dokumentet.

Jeg måBackuptte lige Google, for at finde hjælp, og det første jeg blev rådet til var at downloade et program – hvilket så selvfølgelig viste sig at være en demo version Afinstallere igen og så søge på ny … det lykkedes mig at finde ud af, hvordan Windows selv kan reparere teksten og genskabe den, så det gik jeg i gang med. Al formatering var væk … flere steder på de 109 sider jeg har skrevet, var der kinesiske tegn … så al tekst skal gås minutiøst igennem for at genskabe den ønskede formatering osv. Det kommer til at tage lidt tid, men jeg er bare lykkelig for, at de sidste kapitler ikke er gået tabt

Jeg lagde mig med pande- og bihulebetændelse for nøjagtig 14 dage siden, og den første uge skrev jeg af selv samme årsag slet ikke. Den efterfølgende uge har jeg kun skrevet nogle få linjer, for der har fokus været på at komme på arbejde og få gang i løbe- og styrketræning igen … ja bare at komme ovenpå igenLige om lidt er det påske, og jeg har fri i ni dage – de skal selvfølgelig bruges til masser af skrivning blandt andet. Jeg har en masse idéer til de kommende kapitler, og håber på, at de næsten skriver sig selv … én ting ligger dog helt fast … jeg har fået en lærestreg og glemmer ikke, at tage backup af mit manuskript fremover!

Rigtig god weekend derude!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Bookmark permalink.

Skriv et svar