Alting har en ende

Ja, alting har en ende, og det har en roman naturligvis også! Jeg har skrevet min roman “Forfald” til ende. Jeg sidder med en følelse af “nej nej nej ikke endnu!” … men jo, den er slut. Det sidste ord er skrevet! De sidste tre kapitler skrev nærmest sig selv, så selvom jeg forsøgte at trække det lidt i langdrag, så nærmede slutningen sig med ufatteligt store skridt, og nu sidder jeg her med et færdigskrevet manuskript, der er blevet lige nøjagtig, som jeg havde håbet på og ønsket mig. Det er både vildt og vemodigt på samme tid. Jeg har svært ved at slippe mine hovedpersoner lige nu, og jeg ser ikke anden mulighed for, end at der må komme en tredje bog om freelance journalisten Caroline

the-endFinpudsning af manuskript

Som jeg har skrevet før, så er jeg ikke typen, der skriver mit manuskript om. Jeg sidder ikke med en fornemmelse af, at det er noget bras, det jeg har nedfældet, og jeg er heller ikke utilfreds med scener og kapitler osv. Når jeg har skrevet noget, så er det fordi, det er sådan, det er, for når jeg er i gang, så sidder jeg skriver, til jeg er tilfreds med handling, personer og ikke mindst min indsats. Men selvfølgelig skal manuskriptet have en overhaling, både korrekturmæssigt og sprogligt. Nu får det lov at ligge et par måneder … satser på at tage det frem i juleferien eller lige over nytår, og så finpudse det. Læs her hvordan du kan redigere dit manuskript selv! Der kan være nogle ord hist og pist, der skal udskiftes med nogle andre … der mangler måske et ord indimellem … det kan jo ske i kampens hede, når fingrene flyver med 100 km/timen over tastaturet … men ellers så er der ikke noget der bliver ændret. Jeg er opdraget til at lave tingene ordentlig i første hug, og sådan har jeg det også, når jeg sidder og skriver en roman

Mine næste projekter

Det er planen, at “Forfald” skal udkomme i marts 2017, og jeg ved, at jeg vil gå og være lige så spændt, som jer der har læst “Nouras stemme” og har spurgt indtil flere gange, om hvornår den næste bog udkommer. De næste fem måneder vil blive nervepirrende, fordi jeg selvfølgelig bare har lyst til at dele den nye bog med jer hurtigst muligt Mens jeg selv venter, så vil jeg koncentrere mig om den “biografi”, som jeg skal skrive for en, og jeg vil samtidig også så småt gå i gang med den næste roman, som på nuværende tidspunkt bliver en helt selvstændig en af slagsen

Hilsen Connie_2

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Bookmark permalink.

Skriv et svar